Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  17:46:34

Είχε δίκαιο ο μητροπολίτης

Είχε δίκαιο ο μητροπολίτης Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας και το άδικο η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διότι , εάν θέλεις να τιμήσεις με θρησκευτικό μνημόσυνο τους νεκρούς Έλληνες από τους Γερμανούς κατακτητές, το κάνεις με σεβασμό.

Δεν προσέρχεσαι στο......τέλος του μνημοσύνου, με τεράστια καθυστέρηση από την κανονική ώρα, παρότι Μητροπολίτης και τρεις Ιερείς αργοπόρησαν ηθελημένα την έναρξη και την εξέλιξη του μνημοσύνου. Απόντες και από τη λειτουργία.

Μίλησε και δικαίως ο Μητροπολίτης γι' αυτή την συμπεριφορά των "αρχόντων της Πολιτείας", που θέλουν την ευλογία του Θεού και το θρησκευτικό μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες, με το δικό τους ανάγωγο, απρεπή τρόπο. Θύμωσε, αντί να ζητήσει συγγνώμη η Πρόεδρος της Βουλής και έδωσε εντολή να αποχωρήσουν οι τοπικοί επίσημοι. Και πήγε στο μνημείο να κάνει......πολιτικό μνημόσυνο, αλλά και υποβαθμισμένο από αυτό που είχαν επιλέξει διοργανωτές και συγγενείς στην εκκλησία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline