Τρίτη 16 Απριλίου 2024  20:59:36

Προκλητικές δηλώσεις για Ζωή, Βαρουφάκη, Κατρούγκαλο

Κανείς πανεπιστημιακός δεν τον πήρε στα σοβαρά και δεν του αναγνώρισε τίτλους και ειδικότητα, που γοήτευσαν μόνο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τροτσκιστής, διδάκτορας στα 50 του χρόνια και με προβληματική συμπεριφορά, ακόμα και μέσα στη Βουλή.

Φαίνεται να παραπήρε θάρρος, ώστε να καυτηριάζει και Έλληνες πολιτικούς και να αναμιγνύεται στην κομματική αντιπαράθεση και να υπεραμύνεται ακόμα και του ...κ.Κατρούγκαλου.

Ο συντονιστής της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος βλέπει ενορχηστρωμένη προσπάθεια να θιγεί η αξιοπιστία συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων επειδή η δράση τους ενοχλεί κάποιους.

Με τους όρους "απαράδεκτο" και "έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού" χαρακτηρίζει τον στιγματισμό του Έλληνα υπουργού Οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη από ορισμένα ΜΜΕ ο Βέλγος διεθνούς φήμης οικονομολόγος και συντονιστής στην Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, καθηγητής Ερίκ Τουσέν, σε αποκλειστική συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Συμπλήρωσε δε ότι ο ίδιος πόλεμος γίνεται και σε άλλους υπουργούς και προσωπικότητες, όπως ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με στόχο να θίξουν την αξιοπιστία τους και "επειδή η πλούσια δράση τους ενοχλεί κάποιους".

Συγκεκριμένα ο κ. Τουσέν, στην ερώτηση πως σχολιάζει τον πόλεμο που δέχεται ο κ. Βαρουφάκης από διεθνή ΜΜΕ και ομολόγους του, δήλωσε:
"Είναι πολύ καθαρό ότι ορισμένα άτομα που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση στιγματίζονται από τα διεθνή ΜΜΕ και τους Ευρωπαίους εταίρους, και είναι τελείως απαράδεκτο. Είναι έλλειψη σεβασμού στις αρχές της χώρας. Έχουμε μια κυβέρνηση που εκλέχθηκε δημοκρατικά, διόρισε έναν υπουργό Οικονομικών που χαίρει την εμπιστοσύνη τής κυβέρνησης. Οι άλλες κυβερνήσεις δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θέτουν σε αμφισβήτηση την αξία και τις ικανότητες του Έλληνα υπουργού.

Και τα ξένα, και ελληνικά media που συκοφαντούν ή στιγματίζουν τον υπουργό κ. Βαρουφάκη, αλλά και άλλους υπουργούς, άλλες προσωπικότητες που έγιναν αντικείμενο συκοφαντικής καμπάνιας, όπως ο κ. Κατρούγκαλος ή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βλέπουμε ότι είναι πρόσωπα που ακριβώς επειδή δραστηριοποιούνται ενοχλούν εξαιρετικά και αντιμετωπίζουν με πλαστογράφηση των γεγονότων ένα πόλεμο στιγματισμού που στοχεύει να χάσουν την αξιοπιστία τους και να χτυπηθούν ενώ δραστηριοποιούνται υπέρ των ελληνικών συμφερόντων".

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline