Σάββατο 20 Απριλίου 2024  02:19:49

Πολιτικά φάουλ Σκανδαλίδη

Με ειδικό άρθρο του στα ΝΕΑ ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης απευθύνεται προσωπικά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του ζητά, ως μοναδική λύση, τον σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας με τριετή θητεία όσο διαρκεί το τρίτο Μνημόνιο.

Τονίζει μάλιστα ότι - όπως κάνει με όλους- "τις προθέσεις , τις θέσεις , τις αριστερές σας ιδέες, την αγάπη για την πατρίδα", παρότι ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας τις αμφισβητεί για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τις διασύρει και τις ποινικοποιεί.

Όμως ο Κ. Σκανδαλίδης συνεχίζει να απευθύνεται με λόγια, όπως αυτά, σχεδόν, μαζοχιστικά. Και πολιτικώς αφελή: " Στο πρόσωπό σας ο λαός καλλιέργησε προσδοκία και ελπίδα για το νέο, το άφθαρτο, το προοδευτικό. Θα είναι κρίμα, με τον τρόπο που χειρίζεστε ως τώρα τα πράγματα, να φτάσουν οι Έλληνες στο σημείο να φωνάξουν: " Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά". Δεν έρχεται το ηθικό δικαίωμα μαζί με τη χώρα να υπονομεύεται και κάθε προοδευτική προοπτική".

Πολιτικά φάουλ του Κ. Σκανδαλίδη. Από πού και ως πού κάθε Αριστερά είναι προοδευτική γενικώς; Ήταν λ.χ. η κομμουνιστική; Και έπειτα δεν μπορεί η έγνοια για τη χώρα να είναι κατώτερη από την έγνοια για την Αριστερά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline