Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:51:07

Τρεις δοκιμασίες Καμμένου

Καλό είναι να παύσουν οι διάφοροι εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ (με πρώτη την κ. Χρυσοβελώνη) να βγαίνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς, τόσο δοξαστικά για την Κυβέρνηση και την πολιτική του Αλ. Τσίπρα.

Τέτοια υποστήριξη, τέτοια μονομέρεια δεν την έχουν ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί από την άλλη πλευρά, οι συριζαίοι βλέπουν τους ΑΝ ΕΛ σαν τον μικρό και αδέξιο Αλέξη της προεκλογικής τους διαφήμισης και ομιλούν με συγκατάβαση. Κατανοούν τις αντιφάσεις τους. Τις απαριθμούσε μέσα σε μια εβδομάδα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Ο Παν. Καμμένος -αντίθετα απ´ όσα έλεγε - δέχτηκε το 23% του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. Κατάπιε, επίσης , τις προκλήσεις κατά της Εκκλησίας και του θρησκευτικού αισθήματος του ελληνικού λαού, που εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας. Είδε να συμπαρίσταται ο Πρωθυπουργός στο Συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον, στο οποίο ο περιβόητος Τζωλρτζ Σόρος ( εναντίον του οποίου τόσα έχει πει ο Παν. Καμμένος) ήταν επίσημος προσκεκλημένος, ομιλητής και χορηγός. Τσιμουδιά για όλα αυτά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline