Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  00:28:10

Οι δύο "μελλοθάνατοι" υπουργοί

Σημειώστε αυτά τα δύο ονόματα υπουργών. Μετά τις πρώτες γκάφες τους σιωπούν, δεν κάνουν δηλώσεις. Θα είναι όμως τα πρώτη θύματα της αξιολόγησης από το Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Γι αυτό άλλωστε τους εξέθεσε, μάλλον άκομψα, μιλώντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτοι οι δύο στον αποκεφαλισμό ενός μίνι-ανασχηματισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μιλώντας ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Αλέξης Τσίπρας άφησε αιχμές για τον Γιώργο Κατρούγκαλο και για τη θητεία του ως αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφορικά με το θέμα της επιστροφής των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων στις θέσεις τους.

Ενώ έμμεσες αιχμές εμπεριείχε η ομιλία του και για την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας Σια Αναγνωστοπούλου και τις πρόωρες δηλώσεις της για την απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών. " Τα μεγάλα ζητήματα της δημοκρατίας, της συνταγματικής αναθεώρησης, της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, του ριζικού μετασχηματισμού του κράτους θα ανοίγουν συντεταγμένα στον χρόνο τους και όχι με δηλώσεις στο πόδι και χωρίς πολιτική συνεννόηση προειδοποίησε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline