Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  18:00:01

Ντόρα : Κι όταν θα ξεπαγώσει;

Δεν καταργήθηκε αλλά απλώς πάγωσε το μέτρο για ΦΠΑ 23% σε όλη την Ιδιωτική Παιδεία. Μέτρο που επινόησε η Κυβέρνηση Τσίπρα και την επέβαλε με τον βλακώδη ισχυρισμό στη Βουλή ότι αφορά μόνο στους "πλούσιους γονείς", που στέλνουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, σε νηπιαγωγεία " ιδιωτικά σχολεία " κλπ.

Η κατακραυγή ανάγκασε την Κυβέρνηση στο πάγωμα μέχρι, λέει, τις 15 Νοεμβρίου, οπότε θα αναζητηθεί οριστική λύση, μάλλον από " πόρους ισοδύναμους ". Ποιούς; Καμμιά σοβαρή απάντηση. Τι θα συμβεί τελικά, αναρωτήθηκε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν από το πάγωμα πάμε στο ξεπάγωμα; Άραγε θα βρεθούν τόσο εύκολα οι άλλοι αναγκαίοι πόροι; Αμφιβάλλω. Οπότε τι θα έχουμε;

Μήπως σε άλλο μέρος της Ιδιωτικής Παιδείας ΦΠΑ 23%, σε άλλο μειωμένο στο 13% και σε ορισμένες καθόλου; Είναι φανερό ότι η Ντόρα ξέρει καλά τα διάφορα σενάρια που συζητούνται στην Κυβέρνηση, όπου ακόμα ψάχνονται για. λύση στο ΦΠΑ στην ιδιωτική Παιδεία. " Δεν υπάρχουν ισοδύναμα " σχολιάζει η Ντόρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline