Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:08:43

Φλαμπουράρης: Δεν φεύγω από τα Εξάρχεια

O υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του, που μένει επί δεκαετίες εκεί με την οικογένεια του. Θύμα των εραστών της βίας και του αριστερού τραμπουκισμού (γιατί υπάρχει και ο ακροδεξιός σε άλλες περιπτώσεις), τους οποίους για χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκαζε καθαρά, με αποφασιστικότητα. Ανεχόταν σιωπηρά, συγκάλυπτε, βοηθούσε τους δράστες στις δικαστικές τους εμπλοκές.

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, αναφερόμενος στην εμπρηστική επίθεση με μολότωφ που έγινε στο σπίτι του,-για τρίτη μάλιστα φορά- στην οδό Βουλγαροκτόνου έκανε λόγο για συνεχιζόμενη στοχοποίηση στο πρόσωπό του και για εγκληματική ενέργεια ενάντια στον ίδιο και την οικογένειά του. Ασφαλώς και έχει δίκαιο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν προτίθεται να μετακομίσει από τα Εξάρχεια, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε: «Δεν το συζητώ. Αυτό θα σήμαινε υποχώρηση από τις αρχές και τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει». Ορθή και θαρραλέα απόφαση ασφαλώς. Παρά τις διαφωνίες που μπορεί να έχει κανείς για τα υπουργικά του καθήκοντα και τον ρόλο του στο Μαξίμου, κέντρο της Κυβέρνησης και έδρα του Πρωθυπουργικού Γραφείου..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline