Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:03:39

Δεξιό λαμόγιο υπέρ του....ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλο μπουμπούκι αυτός ο ψευτοεκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Στη δημοσιογραφική πιάτσα είχε και το γνωστό παρατσούκλι που συνοδεύει τους τύπους αυτού του είδους.

Κοινώς λαμόγιο. Το κωμικοτραγικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο τύπος αυτός, γιατί δημοσιογράφος δεν είναι, ήταν τακτικός φιλοξενούμενος της σοβαρής και συνάμα κρατικής ΕΡΤ. Ποιος δεν θυμάται την αλησμόνητη παρουσία του στην «πολυαγαπημένη (έτσι την είχε χαρακτηρίσει), πριν ξεκινήσει το τηλεοπτικό debate Τσίπρα- Μειμαράκη.

Με δουλικές τότε εξυπηρετήσεις προπαγάνδας από τους δύο υπεύθυνους της εκπομπής ΕΡΤ με συντονιστή κ. Ανδρέα Ροδίτη. Τότε λοιπόν ο τύπος, δήθεν εκδότης, αυτός είχε προβεί σε μεγάλες «αποκαλύψεις» για τις βίλες του Β. Μειμαράκη και τα «μυστικά γκάλοπ πρεσβειών». Δήθεν δεξιός αλλά υβριστής της ΝΔ και της δεξιάς παράταξης Αυτή η συνέντευξη ήταν τόσο αδιάντροπα στημένη που προκάλεσε και αντιδράσεις μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Φανταζόμαστε ότι σήμερα η διοίκηση της ΕΡΤ θα έχει εξαφανίσει την επίμαχη συνέντευξη από το αρχείο της. Βέβαια εκείνη την περίοδο ο κ. Μαυρίκος βόλευε την ΕΡΤ γιατί έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ τη ΝΔ και τον Βαγγέλη Μειμάρακη. Άραγε σήμερα τι έχουν να πουν;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline