Τρίτη 23 Απριλίου 2024  19:19:19

Διπλή αντεπίθεση από τον Στ. Παπασταύρου

Προσφυγή κατά του προστίμου ύψους 3,3 εκατ. ευρώ, που του επιβλήθηκε για την εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ κατέθεσε ο δικηγόρος Στ. Παπασταύρος, σύμβουλος του Αντλώνη Σαμαρά ως Πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για ένα "άδικο πρόστιμο που επιβλήθηκε σε μένα και τη μητέρα μου για τη λίστα Λαγκάρντ με βάση ένα κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel". Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα έχουν καταβληθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, ενώ η προσφυγή ήταν δεδομένη ύστερα από δηλώσεις του Στ. Παπασταύρου.

Παράλληλα, ο ίδιος κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά της εφημερίδας «Kontranews» κατέθεσε για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο ότι το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στην αποκαλούμενη Λίστα Μπόργιανς.

Προκειται για το φύλλο της Κυριακής με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τον τίτλο «Λίσταρχος ο Παπασταύρου» και τη «συγκλονιστική αποκάλυψη» ότι το όνομά του είναι και στη λίστα Ρηνανίας-Βεστφαλίας (λίστα Μπόργιανς).

"Καταλαβαίνω ότι η οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου, η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα. Η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και η δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες" αναφέρει ο εμπλεκόμενος δικηγόρος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline