Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  17:44:55

Η νέα δοκιμασία Καμμένου

Ο μέσος πολίτης, ιδιαίτερα ο αντιπολιτευόμενος, πιστεύει ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Παν. Καμμένος αναδιπλώνεται τελικά από τις κόκκινες γραμμές, που είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει αμετακίνητος πλήρως.

Είτε λ.χ. για τον ΦΠΑ στα νησιά και την φορολόγηση των αγροτών είτε για την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, την παλιννόστηση της Τρόϊκας, το τρίτο Μνημόνιο, που υπέγραψε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλπ. Αυτό τον καιρό βρίσκεται αντιμέτωπος στα παρασκήνια με μια άλλη κόκκινη γραμμή. Να μη γίνει καμμιά περικοπή στις αμυντικές δαπάνες και στον Προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Όμως, άλλοι αρμόδιοι υπουργοί και πρωτίστως οι κ.κ. Τσακαλώτος και Σταθάκης συζητούν με τους " θεσμούς" της Τρόϊκας περικοπές και μάλιστα αισθητές σε δαπάνες του ΥΠΕΘΑ. Άραγε ο κ. Καμμένος θα επιχειρήσει μια νέα αναδίπλωση, όπως με τις δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης Γ. Μουζάλα ( " ήταν τελικά φραστικό λάθος είπε ", όταν ζητούσε επίμονα την παραίτηση του ) ή θα διαφωνήσει; Νέα δοκιμασία αξιοπιστίας σύντομα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline