Τρίτη 16 Απριλίου 2024  20:30:04

Πέρσι η Μέρκελ, φέτος η Λαγκάρντ

Μάλλον δεν μαθαίνουν τελικά από τα λάθη τους και είναι, όπως όλοι οι ιδεοληπτικοί, μονομανείς. Κάθε φορά είτε υπέρ λχ της Γερμανίδας Καγκελαρίου (που ουδέποτε απέκτησε τόσο πειθαρχικό Έλληνα Πρωθυπουργό) είτε κατά, όπως συμβαίνει κατά του Δ.Ν.Τ.

Πέρυσι ήταν αντίστροφα. Δοξολογούσαν το Δ.Ν.Τ ως κάτι διαφορετικό από την γερασμένη Ευρώπη (και λόγω της άποψης της Κριστιν Λαγκάρντ για τη μείωση του δημόσιου χρέους) και επέκριναν κάθε "Μερκελιστή" γερμανοτσολιά, υπηρέτη του Δ. Ράϊχ κατά τον Π. Καμμένο αλλά και τους Λαφαζάνηδες τότε υπουργούς και βουλευτές.

Τώρα, όλοι τους διαμηνύουν - μέχρι και ο Λευκός Οίκος με επίσημες δηλώσεις- ότι το Δ.Ν.Τ δεν θα φύγει από το κουαρτέτο αλλά ο Αλ. Τσίπρας επιμένει. Θέλει να δώσει την εντύπωση, αντίθετα με πέρυσι, ότι θα διώξει το αμερικανικό ίδρυμα από την Ευρώπη, ένας στόχος καθαρά αριστερός λένε οι συνεργάτες του, ανεξάρτητα από την προσκόλληση στην " ευρωπαΐστρια " Μέρκελ. Ιδεοληψίες, προπαγάνδα εφήμερη.

Ταλέντο ασύγκριτο να φτιάχνουν εχθρούς και να ζημιώνουν τη χώρα και τους Έλληνες. Πέρσι εχθρά και η Μέρκελ, φέτος η Λαγκάρντ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline