Σάββατο 20 Απριλίου 2024  07:43:09

Πού το πάει ο Καραμανλής

Σχολιάστηκε έντονα η στάση του και μάλλον αρνητικά. Ήλθε για λίγο την πρώτη ημέρα, στην έναρξη του Συνεδρίου ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλησε μα ομιλήσει και έφυγε μετά την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη.

Τις υπόλοιπες ώρες και ημέρες προτίμησε να είναι απών τροφοδοτώντας διάφορα σενάρια. " Πού το πάει ο Καραμανλής; " Κατά άλλους σαμποτάριζαν οι " καραμανλικοί " τη νέα ηγεσία, ενώ άλλοι δήλωναν ότι δεν έχουν πλέον καμμιά δυνατότητα να κινηθούν ως συγκροτημένη μεγάλη ομάδα μέσα στο κόμμα. Όσον αφορά τις ψηφοφορίες δεν εκλέχτηκαν αρκετοί καραμανλικοί, όπως φιλοδοξούσαν ορισμένοι αλλά η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως δεν ενδιαφέρθηκαν να εκλεγούν στη νέα Πολιτική Επιτροπή.

Όσο για τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή λένε ότι θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τις εσωκομματικές ζυμώσεις και τριβές. Κάποιοι τρίτοι έχουν τη δική τους εκδοχή. Ο Κώστας Καραμανλής δεν αναμείχθηκε στο Συνέδριο καθόλου, γιατί αλλιώς θα κινδύνευε μια νέα ήττα των ανθρώπων του και του μηχανισμού του στη ΝΔ ( όσος έχει παραμείνει) μετά την αποτυχημένη υποστήριξη της υποψηφιότητας Β. Μεϊμαράκη και της πολεμικής στον Κυρ. Μητσοτάκη. Άρα, πουθενά δεν το πάει ο Καραμανλής, αλλά τον πηγαίνουν αναγκαστικά οι εξελίξεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline