Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:42:26

Οι 53 δήθεν αντάρτες

Πράγματι η ομάδα της ΛΑΕ (Λαφαζάνης, Στρατούλης κα) ήταν αντιμνημονιακοί, μαρξιστές, συνεπείς στον δογματισμό τους κατά του ευρώ. Οι δήθεν αντικαταστάτες τους, η ομάδα των " 53 στελεχών ", που έμειναν λιγότεροι, είναι και παραμένουν όσα γράψαμε.

Πρόσωπα της επιρροής του Τσίπρα " προεδρικοί εξουσίας " και όχι αυθεντικοί αριστεροί κατά του συστήματος. Το έδειξε άλλωστε και η στάση τους να ψηφίσουν -χωρίς καμμία αντίδραση τελικά των ένδεκα βουλευτών της ομάδας - το Τρίτο Μνημόνιο στις πιο σκληρές διατάξεις του. Εκείνες για το Ασφαλιστικό και για το Φορολογικό.

Δήθεν αντάρτες, δήθεν ομάδα εσωκομματικής αντιπολίτευσης οι τέσσερις επικεφαλείς υπουργοί των " 53 ". Ευκλ. Τσακαλώτος, Θ. Δρίτσας, Τασία Χριστοδουλοπούλου και Θεανώ Φωτίου. Νόμου εξουσίας όχι αντάρτες πλέον. Πιστά ντόμπερμαν του Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις καρέκλες του, τους κατηγορούν από τη ΛΑΕ ότι έχουν αυτοακυρωθεί. Πλήρως μνημονιακοί πλέον και αυτοί, με Πρωθυπουργό μνημονιακό ( όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντ. Σαμαράς ) αλλά του πιο σκληρού Μνημονίου, του Τρίτου και του Τέταρτου που έρχεται με το Δ.Ν.Τ. Τραυματισμένο βαρύτατα ηθικά και πολιτικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline