Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:41:36

Οι σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό

Πολλές και μεγάλες οι αλλαγές προσώπων και ρόλων στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό του από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Champions League.

O Bαγγέλης Μαρινάκης καλύπτει εξ ολοκλήρου την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20εκ.ευρώ, ενώ παραιτήθηκε επίσης ο Γιάννης Βρέντζος και ο Φρανσουά Μοδέστο αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής.
Περαιτέρω αρμοδιότητες αναλαμβάνουν οι κκ Κουντούρης, Παύλου και Γιαννίκος.

Την ίδια ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ενώ επιστρέφει ο Σαλίνο και... τελειώνουν ο Μανιάτης με τον Φιγκέιρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» για τις εξελίξεις μετά τη σύσκεψη κορυφής:

«1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.

3. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline