Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:20:28

Ο Άλις Κούπερ υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ

Το σλόγκαν του είναι «Ένας προβληματικός άνθρωπος για μια προβληματική εποχή». Διέξοδο σε όσους Αμερικανούς πολίτες δεν θέλουν να ψηφίσουν ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά ούτε τη Χίλαρι Κλίντον προσφέρει ο ροκάς Άλις Κούπερ, ο οποίος ανακοίνωσε πως θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Το προεκλογικό σλόγκαν του Κούπερ είναι «Ένας προβληματικός άνθρωπος για μια προβληματική εποχή», ενώ όσον αφορά τις ικανότητές του ο ίδιος υποστηρίζει πως «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αλλά ούτε και οι άλλοι μπορούν». Μάλιστα, στην ...παράταξη του Κούπερ φαίνεται πως στις εκλογές θα κατέβει και ο Φόρεστ Γκαμπ, αν και δεν είμαστε βέβαιοι πως ο Τομ Χανκς το γνωρίζει!

Ο ιδιόρρυθμος ροκ σταρ μάλιστα έστησε ιστοσελίδα, η οποία πληροφορεί τους ψηφοφόρους για τις θέσεις και το πρόγραμμα του 68χρονου μουσικού. Το «μανιφέστο» του Κούπερ περιλαμβάνει την επιστροφή του Μπράιαν Τζόνσον στους AC/DC, την κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, την απαγόρευση του να μιλάνε οι θεατές στο σινεμά, όπως και την απαγόρευση των σέλφι, εκτός από μια μέρα το χρόνο, που θα ανακηρυχθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα Σέλφι». Ακόμα στο χαρτονόμισμα των 50 δολαρίων ο Άλις Κούπερ ζητά να απεικονίζεται ο Γκράουτσο Μαρξ.

Εκτός, όμως, από την υποψηφιότητα του για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ, ο 68χρονος Κούπερ φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να αναλάβει και τα πρωθυπουργικά καθήκοντα της Βρετανίας, με πρώτες του κινήσεις να μετονομάσει το «Big Ben» σε «Big Lemmy» και να αλλάξει το χαρτονόμισμα των 20 λιρών, στο οποίο θα απεικονίζεται ο Πίτερ Σέλερς.

Το τραγούδι της «καμπάνιας» του Κούπερ δεν είναι άλλο από το «Elected», το οποίο κυκλοφόρησε το 1972, όταν πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Νίξον.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline