Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:44:45

Όταν ο υπουργός Πολάκης παραληρεί πάλι..

"Γιατί σκούζουν πάλι οι νεοφιλελευθέροι και τα παπαγαλάκια τους;" διερωτάται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απαντώντας στα δημοσιεύματα σχετικά με τη σοβαρότητα των κρουσμάτων ελονοσίας.

Ο κ. Πολάκης αναδημοσίευσε ανάρτηση άλλου χρήστη, σχετικά με το θέμα της "έξαρσης ελονοσίας στην Ελλάδα", προσυπογράφοντάς την.

Διαβάστε τι αναδημοσίευσε στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας:

"ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ
Έξαρση ελονοσίας δεν έχουμε στην Ελλάδα... Έξαρση ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ σίγουρα. Και εξηγούμαι:
Άκουγα πριν στα κανάλια (που θέλουν να πάρουν και άδεια να μας ενημερώνουν υπεύθυνα) ότι έχουμε έξαρση ελονοσίας! 65 καταγεγραμμένα κρούσματα, λέει, και ο Πατούλης στα κάγκελα να κατηγορεί τον ΓΓ του Υπουργείου για απραξία. Και το έψαξα:
To 2015 καταγραφτηκαν 85 κρούσματα, τα 79 εισαγόμενα (ταξιδιώτες κυρίως και ελάχιστα από πρόσφυγες) τις δε προηγούμενες χρονιές, πάλι τα κρούσματα βρίσκονται σε παρόμοια επίπεδα (πίνακας πιο κάτω) παρουσιάζοντας μια στατιστική σταθερότητα. Καμία έξαρση! Η Ελλάδα παραμένει από τις πλέον ασφαλείς χώρες του ΠΟΥ και στην ελονοσία από την δεκαετία του 60.

Φέτος μάλιστα έγιναν και περισσότεροι αεροψεκασμοί από τις Περιφέρειες (και μάλιστα για πρώτη φορά σε ορισμένες χρησιμοποιήθηκαν drones με πολύ στοχευμένη δράση) με αποτέλεσμα και τον δραστικό περιορισμό και άλλων νόσων που μεταδίδονται από τα κουνούπια στα ζώα, και που ήταν σε έξαρση την προηγούμενη δεκαετία.

Οπότε εύλογο το ερωτημα.. Γιατί σκούζουν πάλι οι νεοφιλελε και τα παπαγαλάκια τους;
Εκτός απ' ότι έχασαν την κουτάλα, αυτή που φούσκωνε τα δημόσια χρέη υπέρ πολύ λίγων, έχουν χάσει και κάθε αίσθηση σοβαρότητας. Και το μόνο που τους μένει, είναι να πουλάνε το μοναδικό προϊόν που τους συντήρησε τις τελευταίες δεκαετίες.
Τον φόβο σε συσκευασία χύμα.
By:Γιάνννης Χατζηχρήστος
ΥΓ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ!!!"

Στελέχη του κόμματος και δημοσιογράφοι θα πρέπει να μάθουν πλέον τα κατατόπια στην οδό Πειραιώς, όπου τα νέα γραφεία της ΝΔ. Στο ισόγειο βρίσκεται η αίθουσα που θα πραγματοποιείται το briefing από τον εκπρόσωπο τύπου, ξεχωριστό studio για τις δηλώσεις του προέδρου, του εκπροσώπου και των στελεχών, καθώς και η αίθουσα συνεδριάσεων της πολιτικής επιτροπής και των γραμματειών. Στον πρώτο όροφο στεγάζονται οι «γαλάζιες γραμματείες», η οικονομική διεύθυνση, η διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών και η διεύθυνση πληροφορικής. Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το Γραφείο Τύπου, τα γραφεία στενών συνεργατών του προέδρου, των αντιπροέδρων και του γραμματέα. Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το γραφείο του προέδρου, καθώς και το γραφείο του Διευθυντή του. Μάλιστα καθώς ο Μητσοτάκης θέλει οι υπάλληλοι να λειτουργούν ως ομάδα, ο χώρος είναι ενιαίος (open space) με μικρά χωρίσματα ανάμεσα στα γραφεία

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline