Σάββατο 20 Απριλίου 2024  14:08:41

Τίτλοι τέλους για την Μπαλατσινού στον ΑΝΤ1

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην συνεργασία της Τζένης Μπαλατσινού και του ΑΝΤ1. Μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής και ύστερα από τις ιδιαίτερα απογοητευτικές της πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, το πρωινό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου για το Σαββατοκύριακο ρίχνει αυλαία.

Βέβαια, οι κύκλοι του καναλιού υποστηρίζουν, πως το πρόωρο φινάλε δεν το προκάλεσαν οι... ψυχρές τηλεθεάσεις, αλλά μία σειρά από σοβαρές διαφορές που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα στη παρουσιάστρια και στην εταιρία παραγωγής που «έτρεχε» το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, έχουν ξεκινήσει ήδη και οι συζητήσεις του τι μέλλει γενέσθαι και με το μεσημεριανό «Σου-Κου».
Η Μαρία Μπεκατώρου έπαιρνε ως γνωστόν την σκυτάλη από την Τζένη Μπαλατσινού, συνεχίζοντας την μάχη με τα μονοψήφια στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πολύ καλά διασταυρωμένες πηγές, τώρα οι ιθύνοντες του καναλιού, μελετούν μήπως το μεσημεριανό τους μαγκαζίνο το πάνε και πάλι πρωί, σε μία απέλπιδα προσπάθεια, να τα καταφέρουν να του δώσουν το... φιλί της ζωής, πριν να είναι αργά!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline