Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  09:34:50

Μελάνια Τραμπ: Ανευ πτυχίου η Πρώτη Κυρία

Η Μελάνια ήταν «πτυχιούχος» μέχρι τον Ιούλιο, όταν και έδωσε ομιλία σε συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Κάτι άλλαξε στο βιογραφικό της Μελάνια Τραμπ. Στην θέση του πτυχίου της στην Αρχιτεκτονική και το Σχέδιο από το Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα, τώρα, το ηλεκτρονικό βιογραφικό της γράφει ότι «έπαυσε τις σπουδές της για να προωθήσει την καριέρα της ως μοντέλο στο Μιλάνο και το Παρίσι».

Η Μελάνια ήταν «πτυχιούχος» μέχρι τον Ιούλιο, όταν και έδωσε ομιλία σε συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο, ουσιαστικά αντέγραψε την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα το 2008 στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, γράφει η Independent.

Στην ιστοσελίδα της Μελάνια δεν αναγράφεται εάν η νέα Πρώτη Κυρία αν μετά την παύση για το μόντελινγκ ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

Πάντως ένας από τους καθηγητές της δήλωσε στο NBC ότι δεν πήρε το πτυχίο αλλά στο εισαγωγικό τεστ που είχε δώσει το IQ της ήταν πολύ υψηλό.

Όταν άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για την εκπαίδευσή της η σελίδα κατέβηκε. Η Μελάνια Τράμπ τουίταρε ότι έπρεπε να διαγραφεί αυτό το βιογραφικό γιατί δεν αντιπροσωπεύει επακριβώς την επαγγελματική της πορεία.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline