Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:09:01

Σπύρος Λυκούδης : Σε φάση σοβαρής κρίσης

Πλήγματα ενότητας μετά την αποχώρηση του Θεοχάρη Θεοχάρη, του Ιάσωνα Φωτήλα και της βουλευτίνας επίσης Κατ. Μάρκου. Γεγονότα, που δημιούργησαν προβληματισμό, καθώς συνοδεύτηκαν με μάλλον ακραίες δηλώσεις από την ηγεσία του κόμματος.

Μάλιστα, ο βουλευτής του κόμματος χαρακτήρισε την κρίση αυτή ως τη σοβαρότερη από την ίδρυση του Ποταμιού. «Αν χρειάζεται να ωριμάσει πολιτικά το Ποτάμι, αυτό πρέπει να γίνει σε καταιγιστικούς χρόνους. Γι' αυτό κι έχω επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου», τόνισε, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ, αν και δεν δέχθηκε να σχολιάσει φήμες περί βουλευτών που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το Ποτάμι.

Σε ερώτηση για το αν ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ευθύνη για τη μειωμένη απήχηση του Ποταμιού, απάντησε: «Ο ίδιος έχει δηλώσει πως αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Στους επικεφαλής των κομμάτων αναπόφευκτα αντανακλώνται και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες. Αυτονόητο»Σε ό,τι αφορά τη συνεννόηση με την κεντροαριστερά, απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι δεν έχουν εξαντληθεί τα σχετικά περιθώρια.

«Σε πολλά σημεία υπάρχει μεγάλη σύμπτωση απόψεων σε όλους τους φορείς», συμπλήρωσε, ενώ εκτίμησε ότι στον χώρο αυτό- «χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν», όπως σημείωσε- παραμένουν αδρανείς οι πιο ζωτικές, δημιουργικές πνευματικές δυνάμεις της χώρας. «Ο διπολισμός δεν αποτελεί λύση. Οδηγεί μαθηματικά σε νέα αδιέξοδα», πρόσθεσε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline