Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:52:22

Διπλωμάτης του Μαξίμου έχει σχέση με Τουρκάλα της πρεσβείας

Μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο ΘΕΜΑ ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Α. Λοβέρδος ρωτά τον πρωθυπουργό: «Μήπως ο συγκεκριμένος διπλωμάτης θα μπορούσε να προσφέρει στην πατρίδα από άλλη θέση κι όχι από αυτήν του διπλωματικού σας γραφείου;»

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με αφορμή σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

«Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα διαβάζουμε για ένα ζήτημα Ιδιαιτέρως ευαίσθητο, τόσο για την εθνική μας ασφάλεια, όσο και για την ελευθερία και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η διφυής υπόσταση του συγκεκριμένου θέματος επιβάλλει γενικές αναφορές κι όχι εξειδικευμένο λόγο» τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος και θέτει το ερώτημα: «Μήπως ο συγκεκριμένος διπλωμάτης που εξ ορισμού χειρίζεται σοβαρότατα διπλωματικά θέματα της χώρας, θα μπορούσε να προσφέρει στην πατρίδα και την υπηρεσία του από άλλη θέση κι όχι από αυτήν του διπλωματικού σας γραφείου; Μήπως η κοινή λογική αλλά και η διεθνής εμπειρία επιβάλλουν έναν τέτοιον από μέρους σας χειρισμό;».

Διαβάστε την ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου προς τον πρωθυπουργό:

Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αλ. Τσίπρα

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα διαβάζουμε για ένα ζήτημα Ιδιαιτέρως ευαίσθητο, τόσο για την εθνική μας ασφάλεια, όσο και για την ελευθερία και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η διφυής υπόσταση του συγκεκριμένου θέματος επιβάλλει γενικές αναφορές κι όχι εξειδικευμένο λόγο.

Γι' αυτό, λοιπόν, σας ρωτώ:

* Μήπως ο συγκεκριμένος διπλωμάτης που εξ ορισμού χειρίζεται σοβαρότατα διπλωματικά θέματα της χώρας, θα μπορούσε να προσφέρει στην πατρίδα και την υπηρεσία του από άλλη θέση κι όχι από αυτήν του διπλωματικού σας γραφείου;
* Μήπως η κοινή λογική αλλά και η διεθνής εμπειρία επιβάλλουν έναν τέτοιον από μέρους σας χειρισμό;
* Μήπως οι κινήσεις αυτές πρέπει να γίνουν κατά προτεραιότητα και με διακριτικότητα, πριν άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης και των ΜΜΕ δώσουν στο θέμα αδιάκριτες αλλά και προσβλητικές για τα ανθρώπινα δικαιώματα διαστάσεις;

Ο ερωτών

Ανδρέας Λοβέρδος -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ».

Η ερώτηση του κ. Λοβέρδου αφορά σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τίτλο: «Σύμβουλος του Μαξίμου με Τουρκάλα της Πρεσβείας» για την γοητευτική Feyza, υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας η οποία συζεί με Έλληνα διπλωμάτη που κατέχει ιδιαίτερα ευαίσθητο πόστο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline