Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:38:52

Για μοναδικό ρεκόρ στο NBA ο Αντετοκούνμπο

Καθ' οδόν για μία επίδοση που αν τη σημειώσει θα είναι πρωτοφανής για την ιστορία του ΝΒΑ βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Λίγο πριν το μισό της σεζόν στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει απίθανα πράγματα οδηγώντας τους Μπακς ολοταχώς στα play offs και τον εαυτό του στο All Star Game.

Ο 22χρονος άσος είναι καθ' οδόν για ένα ιστορικό επίτευγμα, που αν το πετύχει δεν θα υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία του ΝΒΑ: να τελειώσει τη σεζόν όντας στην πρώτη 20άδα στις πέντε πιο σημαντικές στατιστικές κατηγορίες.

Αυτή τη στιγμή ο Giannis είναι εντός στόχου, καθώς είναι 12ος σκόρερ (24 ανά αγώνα, 839 στο σύνολο), 20ος στις ασίστ (5,7 ανά παιχνίδι, 200 στο σύνολο), 17ος στα ριμπάουντ (9 ανά αγώνα, 315 στο σύνολο), 5ος τόσο στις τάπες (2,1 ανά αγώνα, 72 στο σύνολο), αλλά και στα κλεψίματα (1,9 ανά αγώνα, 67 στο σύνολο).

Σαρώνει ο Αντετοκούνμπο στην ψηφοφορία για το All Star Game

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει θραύση στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και προς το παρόν έχει μία θέση στην πρώτη πεντάδα της Ανατολής για το All Star Game.

Τα Χριστούγεννα άνοιξαν οι... κάλπες για να ψηφίσει το κοινό και την παρούσα στιγμή ο Γιάννης Αντετοκουνμπό, ο ΛεΜπρόν Τζέις, ο Κέβιν Λοβ, ο Κάιρι Ιρβινγκ και το Ντουέιν Ουέιντ αποτελούν την πεντάδα της Ανατολής, ενώ σε εκείνη της Δύσης συναντάμε τους Κέβιν Ντουράντ, Ζάζα Πατσούλια, Καουάι Λέοναρντ, Στέφεν Κάρι και Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Ελληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 500.663 ψήφους και βρίσκεται στην 3η θέση της Ανατολής έχοντας μόνο μπροστά του μόνο τους Τζέιμς και Ιρβινγκ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline