Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  06:51:38

Ασόβαρες εμφανίσεις του 51χρονου Άρη Σπηλιωτόπουλου

Φωτογραφήσεις και δημόσιες επιδείξεις και δημόσια φιλιά με την 21χρονη σύντροφό του, με διαφορά 30 ακριβώς χρόνων. Κρίμα που δεν προστατεύει τον πολιτικό εαυτό του, το έργο του σε διάφορα υπουργεία (όπως το ευαίσθητο υπουργείο Παιδείας) αλλά και τις δυνατότητές του για πολιτικό προβληματισμό και εκσυγχρονιστικές ιδέες.

Ο πρώην υπουργός διασκέδασε με την αγαπημένη του, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και έγινε θύμα μειωτικών και ασόβαρων δημοσιευμάτων, όπως αυτό που ακολουθεί :

Έναν δυνατό έρωτα ζει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, στο πλευρό της 21χρονης συντρόφου του. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρώην υπουργό μαζί με την αγαπημένη του, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. (σ.σ. που θα μπορούσε να είναι άνετα κόρη του και ίσως εγγονή του, ως γεννημένος το 1966..)

Τα αδιάκριτα βλέμματα δεν πτόησαν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που εξέφραζε με κάθε τρόπο τον έρωτα του για την νεαρή γυναίκα. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα τρυφερά φιλιά και τις αγκαλιές που αντάλλασσαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η νεαρή κοπέλα, το όνομά της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες είναι Φοίβη Γραμματικού, εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της.

Απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής στη Β΄. Αθηνών, μετά τη διακυβέρνηση Καραμανλή,, δεν συμμετείχε καθόλου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και γνώρισε μεγάλη αποτυχία στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η πιθανότητα υποψηφιότητας του Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο Αθηναίων συζητήθηκε για πρώτη φορά το 2009, αλλά η Νέα Δημοκρατία τελικά στήριξε τον τότε δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη στις εκλογές του 2010. Το όνομα του επανήλθε για τις δημοτικές εκλογές του 2014 όταν και πήρε τελικά την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Ο προερχόμενος από το ίδιο κόμμα τέως δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε και αυτός τη δική του ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

aris2Κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του και του συνδυασμού του, «Αθήνα, Μπορείς», ο Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη βουλευτική του έδρα. Ως προτεραιότητες σε περίπτωση εκλογής του έθεσε την αισθητική αναβάθμιση της πόλης, την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας και την καταπολέμηση του παραεμπορίου

Μια από τις προτάσεις του που συζητήθηκε έντονα ήταν η πρόθεση του να διεξάγει δημοψήφισμα για την κατασκευή ή όχι του χωροθετημένου μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό εφόσον εκλεγόταν.] Πολλοί αντίπαλοι του τον επέκριναν γιατί είχε ο ίδιος ψηφίσει το νόμο για την κατασκευή του τεμένους και δεν είχε εναντιωθεί στην εφαρμογή του όταν ήταν αρμόδιος Υπουργός εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων.

Ο Σπηλιωτόπουλος έχασε τις εκλογές, ερχόμενος τρίτος στον α' γύρο με 16,9%. Ήταν η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία δεν θα είχε υποψήφιο της στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών του δήμου της πρωτεύουσας. Απέδωσε την ήττα του στη διάσπαση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας της υποψηφιότητας Κακλαμάνη. Εκτοτε ανέλαβε κάποια καθήκοντα συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων, με μηδαμινή δράση στα δημοτικά πράγματα από το συνδυασμό του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline