Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  07:25:38

«Ο Τσίπρας στην εκπομπή μου, δεν θα έκανε ούτε σεφτέ..»

Εάν ήταν βιβλιοπώλης και μάλιστα από την τηλεόραση για πωλήσεις θα ήταν, πιστεύει, αποτυχημένος, Θεωρεί ότι δεν πείθει πλέον .Είναι ερωτευμένος με την καρέκλα, είναι ανίκανος, αλλά προδότη δεν θα τον πω, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για τον πρωθυπουργό.

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης από το βήμα του 2ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

«O Τσίπρας δεν έχει πουλήσει ούτε εφημερίδα. Με κατηγορεί ότι πουλάω βιβλία. Αν έρθει αυτός στην εκπομπή μου δεν θα πουλήσει ούτε ένα βιβλίο δεν θα κάνει σεφτέ», είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, είχε πει: "Να σας πω είπε" για τον κ. Τσίπρα "ότι ειναι ερωτευμένος με την καρέκλα, ότι είναι καιροσκόπος, ότι είναι ανίκανος ναι, προδότη όμως δεν θα τον πω".

Απευθυνόμενος στον διοικητή της ΤτΕ που ήταν παρών είπε "ο Γιάννης είναι μεγαλόκαρδος είναι χρυσή καρδιά και δεν τα λέει αλλά εγώ τα θυμάμαι και θα τα πω. Κατέθεσαν πρόταση μομφής (σ.σ.: στον τότε ΥΠΟΙΚ κ. Στουρνάρα) και τον αποκάλεσαν μέσα στη Βουλή δολοφόνο". 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline