Τρίτη 16 Απριλίου 2024  14:07:56

Μάικλ Κέιν: Oι μέρες μου είναι μετρημένες

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός, αλλά με οριακές ελπίδες μακράς επιβίωσης. "Χωρίς αυτήν θα είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό", δήλωσε αναφερόμενος στη σύζυγό του.

Τον φόβο του ότι θα πεθάνει σύντομα εξέφρασε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός σερ Μάικλ Κέιν.

Ο 84χρονος σήμερα Κέιν, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο, είπε σε δηλώσεις του ότι αυτό που θα ήθελε είναι να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν.
«Ξέρω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες κι αυτή είναι η βασική μου ανησυχία. Έχω κόψει τελείως το ποτό και ψάχνω να βρω τι είναι κατά του καρκίνου, τι πρέπει να τρώω, τι να κάνω ή τι να μην κάνω», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «The Sun».

«Πιθανώς, θα μπορούσα να πεθάνω τώρα καθώς σας μιλάω, αλλά ξέρετε έχω χάσει πάνω από 13 κιλά μόνο και μόνο επειδή θέλω να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν. Τα 6χρονα δίδυμα και το 7χρονο αγόρι μου. Θα ήθελα το αγόρι να γίνει 17 χρόνων» είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.
Ο σερ Κέιν έχει δύο κόρες την Ντομινίκ και την Νατάσα και για να μπορέσει να παρατείνει τη ζωή του έχει βγάλει τελείως από τη διατροφή του τη ζάχαρη, το αλάτι και τη γλουτένη, αλλά παραδέχεται ότι έχει μία αδυναμία στα σάντουιτς με μπέικον.
Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα και να καπνίζω πολλά πακέτα τσιγάρα

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Βρετανός ηθοποιός εξήρε το ρόλο της 70χρονης συζύγου του Σακίρα στη ζωή του, που τον έσωσε από τον καταστροφικό τρόπο ζωής που ακολουθούσε πριν από δέκα χρόνια. «Χωρίς αυτήν θα είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε.
Τον επόμενο μήνα βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η 163η ταινία του Κέιν με τίτλο «Going In Style». «Όταν δεν έχω πλέον προσφορές για δουλειά, τότε θα πω ότι θα πάρω σύνταξη» δήλωσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline