Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  02:42:39

Άδωνις: Καλό... Μάιο η αξιολόγηση

«Θα υποστούμε τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία» λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «Η κυβέρνηση μετά το όριο του περασμένου Δεκέμβριου και Φεβρουαρίου, χάνει τώρα και τον Απρίλιο.

Καλό Μάιο... η ελληνική οικονομία είναι στα κόκκινα, θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία» είπε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιώντας για τον κίνδυνο η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να μετατεθεί ακόμη και για τον Μάιο.

«Εκτιμώ ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην καρέκλα» δήλωσε πάντως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι περιμένει να αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. «Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία; Όλα πρέπει να ερευνηθούν, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια περά από τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα». «Εγώ, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Βορίδης μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%» σημείωσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline