Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  22:20:22

«Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και έγινε υπουργός»

Επίθεση στο πρόσωπο του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε υπουργούς της κυβέρνησης ότι έχουν απόσταση «από την πραγματική οικονομία και κοινωνία» και ανέφερε τον κ. Τζανακόπουλο λέγοντας πως «δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα και από τα 25 του τον πληρώνει το κράτος, ως κομματικό υπάλληλο» τόνισε και αναρωτήθηκε: «Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ξαφνικά βρέθηκε υπουργός και μετέχει στη συζήτηση για το μέλλον της χώρας έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και την κοινωνία;».

Βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της ίδιας Σχολής και υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Πολιτική πορεία

Το 2005, σε ηλικία 23 χρονών έγινε ηγετικό και επαγγελματικό κομματικό στέλεχος, αφού παρέλαβε από τον Τάσο Κορωνάκη τη σκυτάλη του Γραμματέα της Νεολαίας Συνασπισμού, θέση την οποία κράτησε μέχρι το 2010. Επίσης, ήταν Νομικός Σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα κατά το διάστημα που αυτός ήταν Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (Μάϊος 2012-Δεκέμβριος 2014).
Από το 2015 διατέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού και γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου. Την 5η Νοεμβρίου του 2016 διορίστηκε Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

«Δίνουν χρόνο στον Τσίπρα να προετοιμάσει το αφήγημά του στο εσωτερικό της χώρας»
«H εικόνα που έχουν στην Ευρώπη σχετικά με την αξιολόγηση είναι ότι έχουν κλείσει τα πάντα και απλά δίνουν χρόνο στον κ. Τσίπρα να προετοιμάσει το αφήγημά του στο εσωτερικό της χώρας και του κόμματός του».
Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης στην τηλεόραση του «Σκάι» με αφορμή τη παρουσία του το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη όπου συμμετείχε στη συγκέντρωση υπέρ της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline