Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:00:45

Κατηγορούμενος για βιασμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες που έβγαλε στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή που επικαλείται στοιχεία από το Football Leaks, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορήθηκε το 2009 για βιασμό στο Λας Βέγκας.

Το γερμανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι γνωρίζει την ταυτότητα του θύματος, το οποίο έλαβε το ποσό των 375.000 δολάρια για να σιωπήσει, με αποτέλεσμα ο δικηγόρος του Κριστιάνο να κλείσει νομικά την υπόθεση τον Ιανουάριο του 2010.
Πάντα με τηΝ ίδια πηγή η σεξουαλική επίθεση συνέβη στο ξενοδοχείο Palms Place Hotel το καλοκαίρι του 2009, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να εξαγοράσει τη σιωπή του θύματος με 375.000 δολάρια, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.

Στις 2 Οκτωβρίου 2005, σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Πορτογάλος άσος είχε κατηγορηθεί ξανά από δύο γυναίκες για βιασμό σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Λίγα 24ωρα αργότερα η μία εξ' αυτών ανακάλεσε, με αποτέλεσμα η Scotland Yard να μην απαγγείλει κατηγορίες λόγω έλλειψης στοιχείων.

Ο δικηγόρος του Ρονάλντο κατέθεσε την άποψή του στο Spiegel: «Οι κατηγορίες σας διαψεύδονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ως ψευδείς. Ο πελάτης μου θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου μέσου, ώστε να μην δημοσιοποιηθούν αυτά τα ψευδή στοιχεία, απέναντι σε κάθε παραβίαση των προσωπικών του δικαιωμάτων».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline