Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:03:58

Δημήτρης Καταλειφός: Η Αριστερά με απογοήτευσε

Ο Δημήτρης Καταλειφός μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο «Εμπορικόν», ετοιμάζεται για ακόμη μία πρεμιέρα και μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιστρέφει στον αγαπημένο του Χάρολντ Πίντερ και, για πρώτη φορά μαζί με την Ολια Λαζαρίδου, θα παρουσιάσουν από 24 Μαΐου, τέσσερα μονόπρακτα, μια ιδέα του Μάνου Καρατζογιάννη, με τον τίτλο «Φωνές» στο Νέο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ και τη Μυρτώ Λοβέρδου ο Δημήτρης Καταλειφός αναφέρεται στην καθημερινότητα και παραδέχεται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είδε «κανένα αεράκι να φυσάει».

«Παρότι ήμουν πάντα με αριστερή προδιάθεση δεν αισθάνομαι καθόλου καλά με αυτά που γίνονται» αναφέρει και συνεχίζει.
«Συνειδητά πια θα πω ότι με απογοήτευσε η Αριστερά.

Αναγνωρίζω ότι είναι τρομερά δύσκολα τα πράγματα, γιατί υπάρχει κάτι πέρα από την Ελλάδα, που μας επιβάλλεται από έξω. Αλλά δυστυχώς δεν είδα κανέναν άλλο τόνο, κανένα άλλο ύφος. Και αυτό είναι απογοητευτικό».
«Αν μη τι άλλο ήθελα μία άλλη ηθική και αισθητική και δεν τη βλέπω. Με ένα άλλο αεράκι περίμενα να φυσήξει. Αυτό το αεράκι δεν το είδα σε κανένα επίπεδο».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline