Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:04:19

Τέλος το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" από τον Alpha

Ο αποχαιρετισμός του Σπύρου Παπαδόπουλου στη τελευταία εκπομπή το Σάββατο 17 Ιουνίου έδωσε την είδηση. Θα αναζητήσει συνέχεια σε άλλο κανάλι, όπως έκανε με τον ALPHA μετά την ΕΡΤ.

Σε νέα αναζήτηση για Τρίτη φορά,Αυτό που ακουγόταν εδώ και αρκετό καιρό επιβεβαιώθηκε από τα πλέον αρμόδια χείλη: η ψυχαγωγική εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", που προβαλλόταν τα τελευταία 4 χρόνια (από τα συνολικά 13 της πορείας της) στη συχνότητα του Alpha, από τη νέα σεζόν αλλάζει "στέκι". Οι αρμόδιοι του σταθμού μίλησαν για κορεσμό και συνεχείς, κουραστικές επαναλήψεις τραγουδιών, συνθετών και τραγουδιστών.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στο κλείσιμο της χθεσινής τελευταίας εκπομπής για τη σεζόν, όντας φανερά συγκινημένος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποια θα είναι η νέα τηλεοπτική του στέγη.
Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής: "Ευχαριστώ πάρα πολύ εσάς, τους τηλεθεατές, όλο τον κόσμο που έχει περάσει από αυτή την εκπομπή εδώ και 13 χρόνια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο. Ευχαριστούμε τον Alpha γι' αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμείς θα πάμε κάπου αλλού. Το Στην Υγειά Μας θα συνεχίσει και θα συνεχίσει, όχι επειδή κάνουμε κάτι εμείς πολύ καλά, αλλά επειδή έρχεστε εσείς που έρχεστε», ενώ κατέληξε λέγοντας: "Καλό καλοκαίρι. Τα λέμε από τον Οκτώβρη".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline