Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:42:44

Κim Basinger: Η καλλονή που μεσουράνησε στα 80s είναι απίθανη και στα 63 της

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες μαζί με τον σύντροφό της. Με casual και νεανική εμφάνιση, φορώντας ένα αμάνικο τοπ, ένα τζιν σε χαλαρή γραμμή και γυαλιά aviators, η Κιμ Μπάσιντζερ, στα 63 της χρόνια, χαμογελά.


Η σιλουέτα της μαρτυρά ότι γυμνάζεται. Αυτό είναι και ένα από τα μικρά μυστικά της. Θεωρεί ότι ο ήλιος δεν είναι σύμμαχος του δέρματος και θέλει πάντα να προστατεύεται -γι'αυτό σε καθημερινές της εμφανίσεις την βλέπουμε με γυαλιά και καπέλο-. Eίναι χορτοφάγος.

«Οσο μεγαλώνεις, ο εαυτός σου θέλει περισσότερη προσοχή. Προσοχή στο τι τρως και πώς μπορείς να διατηρήσεις το σώμα σου». Η διατροφή της Κιμ περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο φυτικές ίνες. Αποφεύγει το κρεας και τα γαλακτοκομικά. Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα και δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής.

«Είναι άδικο να σου λένε ότι πρέπει να δείχνει νεότερη για έναν ρόλο. Είμαι 63 ετών. Δεν μπορώ να δείχνω 25 ετών, έτσι κι αλλώς, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσω. Πραγματικά είναι γελοίο και νιώθω τυχερή που δεν μου ασκήθηκε ποτέ τέτοιου είδους πίεση. Εχω τη δική μου συνταγή αντιγήρανσης για το πρόσωπό μου και την ακολουθώ μόνο για τον εαυτό μου. Ούτε για κάποιον παραγωγό, ούτε για κάποιον σκηνοθέτη. Ενας συνάδελφός μου, μου πρότεινε μια απλά μια αντιγηραντική κρέμα που του την σύστησε δερματολόγος και με έχει βοηθήσει πολύ. Ηταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω» έχει δηλώσει η ίδια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline