Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:02:52

Πούτιν: Ο πραγματικός Τραμπ άλλος από τον Τραμπ της TV

Πρώτη συνάντηση των δυο ηγετών, μέσα σε παλιές φήμες για προεκλογικές σχέσεις με παρασκήνια και πρώτες εντυπώσεις από τη διάσκεψη στο Αμβούργο .Για μία σειρά ζητημάτων τοποθετήθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη σύνοδο της ομάδας των χωρών-μελών της G20.

Όσον αφορά στην ρωσική οικονομία δήλωσε ότι είχε ανάπτυξη 3,1% τον Μάιο. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να πει ότι η τάση οικονομικής ανάπτυξης της Ρωσίας, είναι στο σύνολό της υγιής.
Ο ίδιος, επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ έθεσε την ερώτηση σχετικά με το ζήτημα ενδεχόμενης εμπλοκής της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, το 2016. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η Ρωσία συμφωνεί με την άποψη του Τραμπ για την συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας στον έλεγχο του κυβερνοχώρου.

-Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχτηκε ότι έχει πλέον μία προσωπική σχέση με τον Τραμπ, τονίζοντας ότι οι δύο χώρες μπορούν να επιτύχουν το ελάχιστο επίπεδο διμερών σχέσεων το οποίο έχουν ανάγκη.
Ο Πούτιν παραδέχτηκε ότι ο πραγματικός Τραμπ, διαφέρει από τον Τραμπ της τηλεόρασης.
«Προσπάθησα να δώσω ρεαλιστικές απαντήσεις για τη Συρία»
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι προσπάθησε να δώσει ρεαλιστικές απαντήσεις στον Ντόναλντ Τραμπ στις ερωτήσεις που του έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Παράλληλα, για τη νέα εκεχειρία στις νότιες περιοχές της Συρίας, τόνισε ότι είναι το αποτέλεσμα αλλαγής της αμερικανικής στάσης.

Ο Πούτιν τόνισε επίσης ότι η Ρωσία δεν θα ανακατευτεί στις γερμανικές εκλογές.
Όσον αφορά στον αγωγό «Nord Stream 2» ο Πούτιν είπε ότι είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης, ενώ για την τιμή του υγροποιημένου αμερικανικού φυσικού αερίου, δήλωσε πως είναι ακριβότερη από του αντίστοιχου ρωσικού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline