Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  08:35:21

Κωστής Χατζηδάκης: Παντρεύτηκε στα 52 Τζια

Για χρόνια είχε αποκρούσει την ιδέα του γάμου και επιπλέον υπήρξε προσεκτικός και επιλεκτικός στην προσωπική του ζωή."Το πήρα το κορίτσι" έγραψε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης ( 1965)στην προσωπική του σελίδα στο facebook το απόγευμα του Σαββάτου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, χόρευε το χορό του Ησαΐα, σε ένα μικρό εκκλησάκι στην Τζια. "Παντρευτήκαμε με την Πόπη χθες στην Τζιά, σε πολύ στενό κύκλο. Με όλους τους φίλους θα βρεθούμε το Σεπτέμβριο στην Αθήνα" σημείωνε στο λιτό του μήνυμα, με το οποίο πόσταρε και δύο φωτογραφίες από το γάμο.

Ο κ. Χατζηδάκης παντρεύτηκε χθες την επί χρόνια σύντροφό του Πόπη, πλαστικό γιατρό στο επάγγελμα, στην Τζια.
Ο γάμος έγινε τηρώντας όλες τις παραδόσεις, σε ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι, με φόντο το Αιγαίο.

Kουμπάροι ήταν η Σοφία Ζαχαράκη, αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και δυο ακόμη φίλοι του ζευγαριού.
Παρόντες ήταν μόνο ελάχιστοι στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αφού ο Κωστής Χατζηδάκης και η αγαπημένη του επέλεξαν το μυστήριο να γίνει σε πολύ στενό κύκλο. «Με όλους τους φίλους θα βρεθούμε το Σεπτέμβριο στην Αθήνα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ετοιμάσουν μια γιορτή για τους φίλους τους, μετά το τέλος του καλοκαιριού.
Η σύζυγος, πλέον, του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και για αρκετά χρόνια εργαζόταν ως γιατρός στη Γερμανία. Πλέον έχει επιστρέψει και εργάζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ασκληπιείο Βούλας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline