Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  00:35:22

Τα 5 ξεχωριστά στοιχεία στο στιλ της Μπριζίτ Μακρόν

Το είδαμε και στο διήμερο στην Ελλάδα. Παρά τα 64 χρόνια της η Μπριζίτ Μακρόν κερδίζει τελικά τις εντυπώσεις και κατά γενική ομολογία πρόκειται για μια από τις κομψότερες γυναίκες πολιτικών στον κόσμο.

Στη Γαλλία αρκετοί την επικρίνουν για το ντύσιμό της, το οποίο χαρακτηρίζουν επιτηδευμένα νεανικό και πολλοί την κατηγορούν ότι επιδεικνύει τα πολυτελή γούστα της. Ολοι ωστόσο παραδέχονται ότι και πριν γίνει Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η Μπριζίτ Μακρόν διέθετε 5 απαράμιλλα ατού που την έκαναν να ξεχωρίζει.
Η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν διαθέτει βάδισμα ολυμπιονίκη και σιλουέτα μιας σταρ: το ξανθό καρέ στα μαλλιά γίνεται παιχνιδιάρικο με μια κομψή φράντζα, τα γαλάζια μάτια της είναι πάντα βαμμένα έντονα μαύρα, το δέρμα της είναι μονίμως μαυρισμένο, η μέση της είναι εξαιρετικά λεπτή και διαθέτει μακριές και πολύ λεπτές γάμπες σε στιλ Τζούλια Ρόμπερτς.

1. Η εξαιρετικά λεπτή γραμμή της

Τα γαλλικά ΜΜΕ διερωτώνται αν οφείλει το λεπτό σώμα της στους μακρινούς περιπάτους στην πόλη Τουκέ όπου βρίσκεται το εξοχικό της ή αν κάνει εντατικά μαθήματα γυμναστικής στο Παρίσι. Διαθέτει μέση σφήκας και γυμνασμένα μπράτσα που την κάνουν να ξεχωρίζει.

2. Εχει ροκ βλέμμα
Εχει μεγάλη ενέργεια και αυτό φαίνεται και στα γαλάζια μάτια της που λάμπουν. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και βάφεται πάντα σε έντονα μαύρα χρώματα που τονίζουν το βλέμμα.

3. Πάντα μαυρισμένη
Πολλά γαλλικά ΜΜΕ την ψέγουν γιατί δείχνει πάντα μαυρισμένη και αρκετοί υποπτεύονται ότι το χρώμα της χειμώνα-καλοκαίρι είναι τεχνητό. Ωστόσο το έντονο μαύρισμά της την κάνει να δείχνει μικρότερη και της χαρίσει ένα αθλητικό στιλ, ξεχωριστό.

4. Μακριές γάμπες
Η Μπριζίτ Μακρόν είναι περήφανη για τις λεπτές και μακριές γάμπες της και το δείχνει. Συνήθως φοράει slim παντελόνια, δερμάτινα ή skinny τζην. Επίσης, δεν αποχωρίζεται τα κοντά φορέματα, τα οποία επενδύει συνήθως με άχρωμα καλτσόν. Εχει συχνά επικριθεί για τις κοντές φούστες με το επιχείρημα ότι δεν ταιριάζουν στην ηλικία της και δεν αρμόζουν σε μια Πρώτη Κυρία. Πρόσφατα στη Γαλλία ξέσπασε σάλος όταν η Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκε με skinny τζην στο προεδρικό μέγαρο για να υποδεχθεί την ροκ σταρ Ριάννα. Σε κάθε περίπτωση, τα κολλητά παντελόνια και φορέματα της χαρίζουν ένα λεπτό, μυώδες και αθλητικό στιλ.

5. Καλιφορνέζικο ξανθό
Ισια ή με μπούκλες, σε καρέ ή δεμένα χαλαρά σε κότσο, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν διαθέτει χάρη στα πλούσια ξανθά μαλλιά της ένα στιλ σικ-χαλαρό που πολλές γυναίκες θα επιθυμούσαν. Τα μαλλιά της είναι πάντα φροντισμένα και το καλιφορνέζικο ξανθό της χαρίζει σικάτες εμφανίσεις.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline