Σάββατο 20 Απριλίου 2024  07:44:00

Πρόβλεψη Τσίπρα: «Σύντομα οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ»

Πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, προέβλεψε ο πρωθυπουργός, εκτιμώντας πως αυτή θα είναι η αντίδραση στην αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθείται.

Παράλληλα, απέκλεισε το γεγονός «να πανικοβληθούμε κάτω από το βάρος συγκυριακών δημοσκοπήσεων και να αφήσουμε τη χώρα στην αστάθεια κάνοντας τη χάρη στον κ.Μητσοτάκη που πριν από κάθε αξιολόγηση ζητούσε εκλογές».

Πραγματική σύγκριση θα μπορέσει να γίνει στο τέλος της τετραετίας, όταν οι πολίτες θα συγκρίνουν πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν από το 2010 μέχρι το 2015 είχαμε μείον 900.000 θέσεις εργασίας, είπε ο κύριος Τσίπρας. «Νομίζω όλοι το αισθάνεστε αυτό, έχουμε πάρει στροφή, είμαστε στην στροή, έχουμε περάσει τον κάβο... Τη στροφή την έχουμε πάρει», κατέληξε και τόνισε ακόμα μια φορά ότι «οι εκλογές θα γίνουν όταν είμαστε μέσα στο λιμάνι και όχι εν πλω, μέσα στην τρικυμία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline