Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  12:46:45

Η Κατερίνα Μουτσάτσου παντρεύτηκε στην Αίγινα

Τέσσερα χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο, η Κατερίνα Μουτσάτσου και ο αγαπημένος της Charles Como, αποφάσισαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι, παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο λίγων συγγενών στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκτάριου στην Αίγινα.
«Λίγο νωρίτερα, ορθόδοξος γάμος», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram. Στη φωτογραφία μάλιστα φαίνεται το λιτό νυφικό που επέλεξε και το γεγονός ότι τήρησε τις παραδόσεις και πέταξε την ανθοδέσμη στις ελεύθερες.
Η Κατερίνα Μουτσάτσου είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ήθελε να παντρευτεί στην εκκλησία, αλλά οι δουλειές της ίδιας και του συζύγου της δεν τους το επέτρεπαν.

«Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να κάνουμε τον κλασικό γάμο και όλοι είχαμε κουραστεί με το πότε θα το κάνουμε και αν θα τα καταφέρναμε λόγω δουλειάς. Στο τέλος μαζεύονταν περίπου 400 καλεσμένοι και αποκλείονταν εκατοντάδες καλοί φίλοι. Οι γονείς μου είπαν "Εντάξει είναι δύσκολο να το οργανώσουμε τώρα, κάνε αυτό και μετά τον κλασσικό γάμο"...», είχε πει σε συνέντευξή της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline