Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  02:27:09

Φώφη Γεννηματά: Συγκαλύπτετε τις υποθέσεις

Η Φώφη Γεννηματά αντέδρασε στις αιχμές που άφησε εις βάρος της ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος περί συναλλαγών με συγκεκριμένη εταιρεία όταν ήταν αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον χαρακτήρισε συκοφάντη, ψεύτη και λασπολόγο.

Απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι καμία συνεργασία δεν έγινε και τόνισε: «Κύριε Τσίπρα, να τον χαίρεστε τον συγκυβερνήτη σας. Καμία αγοραπωλησία δεν έγινε επί ημερών μου και ως αναπληρώτρια υπουργός δεν είχα καμία αρμοδιότητα και εμπλοκή στα εξοπλιστικά». «Ελπίζω να χαίρεστε για το επίπεδο και το δηλητήριο που σπέρνετε στην πολιτική ζωή, κ. Τσίπρα», συμπλήρωσε.

Σημεία από την ομιλία της

Σταματήστε να συγκαλύπτετε τις υποθέσεις, κάλεσε την κυβέρνηση η Φ. Γεννηματά.

Εμείς κάναμε τους οικονομικούς εισαγγελείς. Εμείς καταργήσαμε τα αντισταθμιστικά, τους μεσάζοντες από τις διαδικασίες για να είναι διαφανείς.

Περιμένουμε από την Αριστερά να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη... Η Βουλή θα ενημερωθεί... Τις απειλές δεν τις φοβόμαστε. Εχουμε Δημοκρατία. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η αλήθεια. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να καλύψουμε.

Ολα αυτά μαζί με την οικονομικη-κοινωνική πολιτική προδίδουν την ιστορία της Αριστεράς.... Ο κ. Καμμένος επιχείρησε να εξαπατήσει τη Βουλή

Με την ανοχή του κ. Καμμένου ο μεσάζων απαιτούσε συγκεκριμένες διατυπώσεις στη σύμβαση, η οποία υπεγράφη άρον άρον στη Θεσσαλονίκη. Επίσης υπήρχε συζήτηση για 100.000 οβίδες και όχι για 300.000. Που θα πήγαιναν οι υπόλοιπες ; Και με ποια ανταλλάγματα για τους μεσολαβητές;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline