Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:47:54

Η πρώτη ανάμειξη της Μπέτυς Μπαζιάνα με την πολιτική

Οι πρώτες αντιδράσεις και σχόλια δεν είναι ιδιαίτερα θετικές, ενώ ακόμα και σε παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν μάλλον αίσθημα αμηχανίας.


Βεβαίως οι εντυπώσεις θα διαμορφωθούν όταν γίνει γνωστό όλο το κείμενο των πολιτικών της απόψεων και της ανάμειξης της στην κομματική διαμάχη και αντιπαλότητα.

Μια επιλογή η οποία συνιστά την θέληση της να ξεφύγει από το έως τώρα σοβαρό, αυτόνομο και επιστημονικό της προφίλ ως καλή και διακριτική σύντροφος του Πρωθυπουργού.

Η κ. Μπέτυ Μπαζιάνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ανακοινώθηκε ότι μιλά , για πρώτη φορά για τον Αλέξη Τσίπρα και το έργο του ως πρωθυπουργού. Η κυρία Μπαζιάνα, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», μεταξύ άλλων αναφέρει πως «ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα». Ισχυρισμός που δεν έρχεται μόνο σε σκληρή αντιπαράθεση με τις σφοδρές κατηγορίες όλων των κομμάτων της Αντιπολίτευσης με βάση συγκεκριμένα επιχειρήματα και στοιχεία αλλά και με αρνητική δημοσιότητα μεγάλων Διεθνών ΜΜΕ περί «kolotoumbas» ως διεθνούς πολιτικού όρου πλέον.

Η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού θα δημοσιευτεί μεθαύριο Παρασκευή. Η ίδια τονίζει ακόμη, όπως προκύπτει από την προδημοσίευση της συνέντευξης, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία».
Ισχυρισμός μάλλον ατελής τουλάχιστον για το είδος και τα όρια της κάθε κυβερνητικής εξουσίας στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες μέσα στα υποχρεωτικά όρια του Συντάγματος και της ομαλής λειτουργίας-ισορροπίας των Θεσμών.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline