Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόεδρος συμβολαιογράφων: Βιώνουμε ένα αίσχος εναντίον μας

Παρέμβαση έκανε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων για την επίθεση που δέχτηκε σήμερα συμβολαιογράφος από τον Ρουβίκωνα.


Ο κ. Ρούσκας που είχε κληθεί ως φορέας για να μιλήσει στο πολυνομοσχέδιο μίλησε για αίσχος που βιώνουν οι συμβολαιογράφοι εδώ και οχτώ μήνες ενώ τάχθηκε υπέρ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
«Σήμερα βιώσαμε ακόμη μία επίθεση εναντίον συμβολαιογράφο. Επί οκτώ μήνες υπάρχει ένα αίσχος εναντίον μας και η Βουλη μένει σιωπηλή.

Ειναι οπωσδήποτε θετική εξέλιξη ηλεκτρονικοποίηση των πλειστηριασμών συμφωνούμε απόλυτα γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.»
Μάλιστα ο κ. Ρούσκας πήρε θέση και στο θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας καλώντας την κυβέρνηση να φέρει διάταξη για να συμπληρώσει όπως είπε τον ικανοποιητικό νόμο Κατσέλη

«Ακούμε συνέχεια για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Ποια είναι αυτή; Αν θέλει η ελληνική θέλει να συμπληρώσει τον ικανοποιητικό νόμο Κατσέλη μπορεί οποιοσδήποτε να φέρει οποιαδήποτε διάταξη, εμείς οι Έλληνες συμβολαιογράφοι είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τους νόμους όπως και οι δικαστές και οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι αστυνομικοί».