Σάββατο 20 Απριλίου 2024  13:29:26

Γιατί αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Καριώτογλου

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του προέδρου της Singular Logic Μιχάλη Καριώτογλου, με το θάνατο του να αποδίδεται σύμφωνα με την αστυνομία σε αυτοκτονία.

Όπως όλα δείχνουν ο άνδρας ήταν σοβαρά άρρωστος, μάλλον από καρκίνο, με αποτέλεσμα να έχει περιέλθει σε κατάσταση βαριάς κατάθλιψης και κατά συνέπεια απαισιοδοξίας με συνέπεια να επιλέξει να θέσει τέλος στη ζωή του.

Από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ο Καριώτογλου βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό το πρωί του Σαββάτου, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν αυτοχειρία.
Άνθρωποι που τον γνώριζαν ή είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του έγραψαν για εκείνον στα social media. Ο επικεφαλής επικοινωνίας του Ωνάσσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Μιχάλης Παπαδάκης, έγραψε με αφορμή την είδηση του θανάτου του.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular AE» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline