Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:58:39

Τόσκας: Ούτε βήμα πίσω στη μάχη της ακροδεξιάς τρομοκρατίας

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω» στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας, υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Η Αριστερή τρομοκρατία με τις τόσες οργανώσεις βίας και ανομίας , δεν ενοχλεί τον κ.Υπουργό φαίνεται, είναι ολοφάνερο από την απραξία της ΕΛΑΣ.

Αναφορικά με την εξέταση του υλικού για την οργάνωση Combat 18 σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ότι «το υλικό που έχει κατασχεθεί είναι μεγάλο και οι έρευνες θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη».
Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμάκωση της επιθετικότητας της Χρυσής Αυγής ο κ. Τόσκας λέει πως «δεν υπάρχει περίπτωση μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αφήσει τέτοιες δραστηριότητες να υπονομεύσουν τη δημοκρατία».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στην κριτική της ΝΔ για θέματα ασφάλειας σημειώνει ότι «η ασφάλεια στη χώρα μας είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ' ό,τι στη δική της διακυβέρνηση» και συμπληρώνει: «Παλιότερα η αστυνομία έπαιρνε άδεια προκειμένου να κάνει μια επιχείρηση ανάλογα με το ποιοι εμπλέκονταν».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline