Τρίτη 23 Απριλίου 2024  10:37:03

Ταλιαδούρος και στοίχημα ανανέωσης

Ο πρόεδρος της ΝΔ μόνο επαίνους είχε για τον Σπύρο Ταλιαδούρο, βουλευτή Καρδίτσας και πρώην υφυπουργό που αποφάσισε να αποσυρθεί σε μια στιγμή που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ θα κερδίσει με διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να εκλέξει ακόμη και τέσσερις βουλευτές στην Καρδίτσα.

«Με μεγάλη γενναιότητα, δείχνει ο ίδιος το δρόμο της ανανέωσης» δήλωσε στην Καρδίτσα σε ειδική τιμητική εκδήλωση ο Κυρ. Μητσοτάκης για τον ευγενή πολιτικό. «Πρόκειται για μια επιλογή τολμηρή και για μια πράξη βαθιά πολιτική, αφού η ανανέωση είναι αναγκαία για κάθε πολιτικό οργανισμό.» Ο ηλικίας 62 χρονών από οικογένεια με μεγάλη πολιτική παράδοση αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια πρόβλημα υγείας στη μάχη με το καρκίνο,που αντιμετωπίει με σθένος.

Πρόσθεσε ότι η αποχώρηση πρέπει να γίνεται σε μια στιγμή που πρέπει: Να φεύγεις όταν θα σε ρωτούν «γιατί φεύγεις;» αντί να ρωτούν «πότε θα φύγει;».

Έκανε αναφορά και σε ομιλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ το 2003, όταν ο ίδιος τότε οικειοθελώς είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από το κοινοβούλιο το οποίο τόσο αγαπούσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline