Σάββατο 20 Απριλίου 2024  16:45:08

Δέκα φορές ζήτησε εκλογές η Φ. Γεννηματά

Διαρκές, σταθερά και επίμονο το αίτημα στη Βουλή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για άμεσες εκλογές , το οποίο επανέλαβε δέκα φορές. Με το αιτιολογικό ότι όο παραμένει στην εξουσία η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα χειροτερεύσει η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα, από ανικανότητα και άλλοτε από ιδεοληψία.

Είτε στα εθνικά θέματα και τα ευρωπαϊκά είτε σε οικονoμικά, εργασιακά και κοινωνικά. Το απέδειξαν αλλωστε επί 3,5 σχεδόν χρόνια από τον Ιανουάριο του 2015.
Στο αίτημα της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές και στις αιτιάσεις της ότι η ΝΔ περιμένει να πέσει η κυβέρνηση σαν «ώριμο φρούτο» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απευθυνόμενος με χαμόγελο στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Εκλογές, λοιπόν, εκλογές. Δεν θα διαφωνήσουμε κυρία Γεννηματά, αν θα γίνουν σε έναν δύο ή τρεις μήνες. Εμείς εξάλλου τις ζητάμε δύο χρόνια τις εκλογές».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό να καταφύγει στην κάλπη: «Κάντε κ. Τσίπρα επιτέλους το σωστό, η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και η κάλπη από μόνη της είναι μια κάθαρση. Δώστε λοιπόν στον ελληνικό λαό την ευκαιρία να πάρει θέση, μην τον δεσμεύετε για χρόνια για να εξασφαλίσετε μερικούς ακόμη μήνες στην εξουσία. Μην υπονομεύετε τις δημοκρατικές μας κατακτήσεις σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περιορίσετε τη συντριβή σας. Ο ελληνικός λαός είναι σοφός και είμαι πεπεισμένος ότι η εμπειρία των τελευταίων οκτώ χρόνων τον έχει κάνει ακόμα σοφότερο. Εμπιστευτείτε την κρίση του, σεβαστείτε την ετυμηγορία του, αφήστε τον να ασκήσει το δημοκρατικό του δικαίωμα γιατί αυτό αξίζεις στη χώρα. Αξίζουμε καλύτερα και σύντομα ο ελληνικός λαός να το αποδείξει στις κάλπες».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline