Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  07:09:39

Να μην ντύνονται οι βουλευτές λες και πάνε σε πλάζ

Την παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής (άρθρο 75) από βουλευτές που δεν εμφανίζονται ευπρεπώς ενδεδυμένοι στις συνεδριάσεις, επισήμανε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος.


Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε το λόγο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας για να επισημάνει ότι στη σημερινή συνεδρίαση υπήρξαν δύο παραδείγματα στην αίθουσα που «ξεχειλίζουν το ποτήρι» και για να υπογραμμίσει ότι δεν είναι δυνατό να εμφανίζονται βουλευτές «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία».

Σύμφωνα με το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές οφείλουν να εμφανίζονται και να συμπεριφέρονται με τρόπο που να ανταποκρίνεται προς τη σοβαρότητα ταυ επιτελούμενου έργου. Επίσης οφείλουν να αποφεύγουν ενέργειες που παρενοχλούν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και να συμβάλλουν καθένας ατομικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής.

Μολονότι ο κ. Λοβέρδος δεν κατονόμασε τους δύο βουλευτές που κατά την κρίση του δεν ήταν ενδεδυμένοι με τον προσήκοντα τρόπο, πληροφορίες ανέφεραν πως «έδειξε» έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline