Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018  17:10:19

Τζιτζικώστας: Εθνικός Επιχειρηματικός εφιάλτης η συμφωνία για τη Μακεδονία

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας δήλωσε ότι στο τέλος της ημέρας θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει η αξιολόγηση και να πάρει την ρύθμιση του χρέους η χώρα.

"Η κυβέρνηση μας οδηγεί σε έναν εθνικό επιχειρηματικό εφιάλτη με τη συμφωνία για την Μακεδονία" προειδοποίησε, μιλώντας στο συνέδριο του ΣΕΒΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος) ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από αύριο Παρασκευή, με την φιλοξενία 60 προξένων στην Θεσσαλονίκη ξεκινάει συστηματικά η προσπάθεια , να πείσει η περιφέρεια την παγκόσμια κοινή γνώμη, μέσω των ελληνικών μακεδονικών προϊόντων, για την ελληνικότητα της περιοχής και παράλληλα, όπως είπε, σε 70 διεθνής εκθέσεις στο εξωτερικό θα γίνει η ίδια προσπάθεια.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας δήλωσε ότι στο τέλος της ημέρας θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει η αξιολόγηση και να πάρει την ρύθμιση του χρέους η χώρα. Τον Αύγουστο, συμπλήρωσε, γυρνάμε σελίδα .

"Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στις εξελίξεις που έρχονται με τα εμπορικά σήματα και τα μακεδονικά προϊόντα, μετά τη συμφωνία... Η Ελλάδα έχει μόνο 64 σήματα με τον όρο Μακεδονία στην Ελλάδα και κανένα παγκόσμιo. Οι γείτονες 124 εσωτερικά και 2 σε παγκόσμιο επίπεδο" υποστήριξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.