Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  23:32:57

Ο ιός Σκόπια βάζει σε νοσηλεία τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναυαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης έχει εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 ΓΝΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων. Ωστόσο αντιμετώπισε κάποιο θέμα υγείας και οι γιατροί έκριναν πως θα πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία και παρακολούθηση. Κυκλοφοφρεί όμως ευρέως μια άλλη εκδοχή,που δεν φαίνεται να είναι απλή επινόηση.

«Προσεβλήθη από τον «ιό των Σκοπίων», αρνούμενος να μεταβεί και συγκατατεθεί την καταρχήν ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ, θέμα για το οποίο έχει έλθει σε ρήξη με τον Παν. Καμμένο, που θέλει να του φορτώσει δικές του ευθύνες και για το λόγο αυτό τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός, Να τον κατευνάσει, να μεσολαβήσει» είναι η κυκλοφορούσα φήμη. Με την επισήμανση οι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αποστρατεύεται οριστικά τον Σεπτέμβριο.

Οπως έγινε γνωστό ο Ναύαρχος Αποστολάκης θα παραμείνει στο 251 ΓΝΑ για 15 ημέρες. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο περισσότερα για το τι ακριβώς έχει συμβεί δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Προσωρινά στη θέση του ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα παραμείνει για 15 ημέρες υπό ιατρική παρακολούθηση στο 251 και για το διάστημα αυτό τα καθήκοντα του αρχηγού θα ασκεί ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:
Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline