Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  01:45:13

Ελληνική παραφωνία στις Βρυξέλλες -Με άλλη γραμμή ο Καμμένος στο ΝΑΤΟ

Με δύο γραμμές εμφανίστηκε η ελληνική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες, με αφορμή τη διαφορετική στάση του Πάνου Καμμένου για την συμφωνία των Πρεσπών.


Την ώρα που οι περισσότεροι αξιωματούχοι υποδέχονται με θερμά λόγια την συμφωνία Ελλάδας-ΠΓΔΜ, ο υπουργός Αμυνας εμφανίστηκε όχι μόνο να είναι αντίθετος, αλλά και να εκτιμά ότι η συμφωνία ότι δεν πρόκειται από την ελληνική Βουλή.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, στο κείμενο των συμπερασμάτων του ΝΑΤΟ θα καθίσταται σαφές ότι πρέπει να καλυφθούν όλοι οι όροι για να προχωρήσει στο όποιο στάδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο σε επαφές με ξένους ομολόγους του εξέφρασε την άποψη ότι «η συμφωνία δεν πρόκειται να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή στην Ελλάδα, καθώς η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν αποδέχεται τον όρο ''Μακεδονία''».

«Δεν πιστεύω ότι μπορεί να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και να εγκριθεί από τη Βουλή. Θα συνεχίσουν να συλλέγουν προσκλήσεις, ίσως βγάζουν και φωτογραφίες αλλά όσο χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία θα είναι εκτός ΝΑΤΟ. Οσο δεν θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή, δεν θα έχουμε εκλογές» υποστήριξε σε συνομιλητές του ο Πάνος Καμμένος, υπονοώντας ότι όταν έρθει η συμφωνία για κύρωση στη Βουλή θα προκαλέσει εκλογές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline