Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:31:46

Οργή κατά Ψινάκη από την κόρη της Νίκης Βίσση

«Ο Ηλίας Ψινάκης μας κορόιδευε μέσα στη μούρη μας και φυσικά ήταν ψέμματα ότι κάηκε το σπίτι του γιατί μια χαρά ήταν», αναφέρει στο οργισμένο μήνυμά της η Βέρα Μπούφη.

Ευθείες βολές προς τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη ρίχνει η κόρη της Νίκης Βίσση και ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη. Το σπίτι της κυρίας Νίκης Βίσση είναι ένα από τα χιλιάδες σπίτια που καταστράφηκαν ολοσχερώς στις φονικές πυρκαγιές της περασμένης Δευτέρας. Η Βέρα Μπούφη έχει ανεβάσει δύο φωτογραφίες στα Instastories όπου όπως φαίνεται από το σπίτι της δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς και φαίνεται σαν να έχει βομβαρδιστεί.

«Όσοι ζήσαμε όλη αυτή την τραγωδία και καταφέραμε να βγούμε ζωντανοί αισθανόμαστε ευγνώμονες στο Θεό που μας βοήθησε», λέει η Βέρα Μπούφη

Γράφει στο μήνυμά της που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες: «Δεν είχα ανεβάσει τίποτα τόσες μέρες καθώς ήθελα να πάρω χρόνο, να ηρεμήσω λίγο για να δω τι τελικά ήταν αυτό που έφερε όλη αυτή την καταστροφή στον τόπο που μεγάλωσα και είχε καταφέρει να μείνει πράσινος... Στη φωτογραφία είναι αυτό που απέμεινε από το σπίτι μας. Δεν θα ασχοληθώ όμως με αυτό. Όσοι ζήσαμε όλη αυτή την τραγωδία και καταφέραμε να βγούμε ζωντανοί αισθανόμαστε ευγνώμονες στο Θεό που μας βοήθησε. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η ανοργανωσιά και η μη σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων από αυτούς που μας διοικούν. Χάθηκαν τόσες ψυχές με τον χειρότερο τρόπο. Σήμερα το απόγευμα μας καλέσανε σε συμβούλιο στον Μαραθώνα και ο «ΚΥΡΙΟΣ» Ψινάκης (που πραγματικά απορώ πώς τον ψήφισε ο κόσμος για δήμαρχο, ένας άνθρωπο ο οποίος ήταν μάνατζερ καλλιτεχνών) δεν παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ ενώπιον όλων εμάς που πήγαμε για να δούμε τι θα γίνει με τον τόπο μας και να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ο δήμαρχος λοιπόν αυτό που έκανε ήταν να μας κοροϊδεύει μέσα στη μούρη μας όλους εμάς που τρέχαμε να σώσουμε κάτι από τα σπίτια μας και να σωθούμε και να μην καούμε σαν τα ποντίκια ότι κάηκε το σπίτι του που αυτό φυσικά ήταν ψέμματα γιατί μια χαρά ήταν τελικά αντί να πάρει τις ευθύνες του και να δώσει κάποιες εξηγήσεις στο συμβούλιο δεν εμφανίστηκε ποτέ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!».

Οι αναρτήσεις της Βέρας Μπούφη στα Instastories

vera1

vera2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline