Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:52:47

Κάτια Ζυγούλη: Ο πατέρας μου σώθηκε στο τσακ από τις φλόγες επειδή μπήκε σε φρεάτιο με νερό

Μία συγκλονιστική ανάρτηση για όσους γείτονες της έχασαν την ζωή τους στο Μάτι, αλλά και για όσους φίλους της έχασαν τα σπίτια τους έκανε η Κάτια Ζυγούλη, αναφέροντας πως αισθάνεται τυχερή που μπορεί και αγκαλιάζει ξανά τον γιό της.


Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο το πως γλίτωσε ο πατέρας και ο γιος της από την πύρινη λαίλαπα στο Νέο Βουτζά όπου και είναι το σπίτι τους.
Το πρώην μοντέλο μέσω ανάρτησης της στο Instagram αποκάλυψε πως «βλέπει τώρα τον γιο της να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκε εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά».

Από την άλλη ο πατέρας της σώθηκε από τις φλόγες επειδή μπήκε μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό κι έτσι τώρα μπορεί να τον αγκαλιάζει και πάλι.
Το ίδιο τυχεροί δεν ήταν φίλοι της, μάνες και γείτονές της, καθώς άλλοι έχασαν τα σπίτια τους, ενώ άλλοι δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από την πύρινη λαίλαπα.
Γι αυτό τον λόγο η Κάτια Ζυγούλη «έκλεισε» την περιγραφή της λέγοντας πως αν και είναι τυχερή σε σχέση με αυτούς, θα τους θυμάται κάθε μέρα «με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό».

Η σοκαριστική της ανάρτηση:

«Bλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό».
A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on Jul 30, 2018 at 5:28am PDT

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline