Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  16:38:21

Πατούλης για Δούρου: Στην Αθήνα και την Αττική αξίζει ένας καλύτερος περιφερειάρχης

Της ασκώ κριτική τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κι όχι τις τελευταίες δέκα μέρες - Η αναποτελεσματικότητα της σε κρίσιμα ζητήματα οδήγησε και σε συνολική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Λεκανοπεδίου» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Στα δημοσιεύματα και τις αναφορές στο διαδίκτυο ότι, θα είναι... υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, απαντά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, με ανάρτησή του στο Facebook, καθιστώντας σαφές ότι, η κριτική του στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, έχει... προϊστορία και ότι σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την αναποτελεσματικότητα της διοίκησης της.

«Για να ξεκαθαρίσω μια και καλή τα πράγματα: Να γνωρίζουν τα «παπαγαλάκια» του Διαδικτύου ότι κριτική στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου ασκώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κι όχι τις τελευταίες δέκα μέρες. Η κριτική αυτή δεν έχει καμία σχέση με πιθανή υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια Αττικής, όπως άστοχα διαδίδουν, αλλά γιατί πιστεύω ότι είναι μια κακή Περιφερειάρχης για την Αθήνα, για την Αττική.

Η αναποτελεσματικότητα της σε κρίσιμα ζητήματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής, η πολιτική προστασία, η αδιαφανής και με κομματικά κριτήρια κατανομή των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια, έχει κοστίσει δεκάδες ανθρώπινες ζωές, αλλά οδήγησε και σε συνολική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Λεκανοπεδίου.

Στην Αθήνα, την πόλη της καρδιάς μας, δεν αξίζει μόνο ένας καλύτερος Δήμαρχος, αξίζει και μια καλύτερη Διοίκηση στην Περιφέρεια.

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Αθήνα θα εκλέξει το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη που της αξίζει και μπορούν να την πάνε μπροστά.

Με κριτήριο τη γνώση, την εμπειρία, την ικανότητα να δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία.

Στην Αθήνα, στην Αττική, αξίζουν τα καλύτερα», τονίζει ο Γ. Πατούλης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline