Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:07:16

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το δικό του δύσκολο εμπόδιο, που αυτή τη φορά λέγεται Σπαρτάκ Μόσχας. Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ είναι αυτή τη φορά η αυτοπεποίθηση, που έχει αποκτήσει μετά τα δύο ματς με τη Βασιλεία στον προηγούμενο γύρο: το τελικό 5-1 με το οποίο απέκλεισε τους Ελβετούς, που ήταν πέρυσι στους 16 του Τσάμπιονς λιγκ, μαρτυρά ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου στα δύο ματς με τους Ελβετούς παρουσίασε τον περυσινό ΠΑΟΚ στα καλύτερά του: η άμυνα ήταν άψογη, ο Μαουρίτσιο και ο Κάνιας στη μεσαία γραμμή έκαναν σπουδαία δουλειά, ο Πρίγιοβιτς σκόραρε και στα δύο παιχνίδια, ο Πέλκας και ο Λημνιός έδειξαν προσωπικότητα και ο μέτριος πέρυσι, αλλά ακριβοπληρωμένος, Ελ Καντουρί έκανε στο εκτός έδρας ματς τη διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τον τραυματία Βιερίνια, αλλά την Τετάρτη το βράδυ θα έχει την υποστήριξη της κατάμεστης Τούμπας: οι οπαδοί του χάρηκαν την πρώτη πρόκριση της ομάδας σε προκριματικό του Τσάμπιονς λιγκ και περιμένουν μια εξίσου θεαματική συνέχεια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline